divendres, 16 de setembre de 2016

Solidaritat amb la lluita de les treballadores de Unilimp


Les treballadores de Unilimp (Unilimp Serveis, S.L.), empresa que opera en diversos edificis de l'Administració Pública com els centres penitenciaris de Castelló de la Plana i Albocàsser, la Biblioteca Rafalafena o el Servef, van iniciar el dia 12 de setembre una vaga indefinida, així com diverses concentracions al llarg d'aquesta, enfront d'alguns dels edificis en els quals l'empresa presta els seus serveis de neteja.

El motiu de la vaga és l'impagament de, fins ara, més de set mesos de salaris i el segrest de les seues nòmines, la qual cosa ha obligat a les treballadores a emprendre una exemplar lluita pels seus drets laborals més bàsics: el pagament de la seua força de treball, el qual resulta imprescindible per al manteniment de les administracions públiques.

Aquest és un cas més de servei públic externalitzat, en què una empresa assumeix per a fer negoci un servei que hauria de ser gestionat directament per la institució corresponent. En casos com aquest, des del PCPE i els CJC, creiem que s'hauria de cancel·lar la contracta, rescatar el servei i subrogar a la plantilla.

Les treballadores ja van realitzar una aturada de tres dies a principis del mes de juliol de 2016, que va ser secundada, de forma solidària, pel conjunt de treballadores i treballadores de la neteja de centres públics.

Des de l'inici de la vaga, el PCPE i els CJC hem acudit a les concentracions que s'han realitzat, com la del passat dia 12 de setembre enfront de la Biblioteca Municipal de Rafalafena, o dos dies més tard, enfront del Centre Penitenciari de Castelló de la Plana. Així doncs, la militància del PCPE i dels CJC ha transmès a les treballadores la seua solidaritat amb la lluita que estan duent a terme, i el seu més sincer recolzament en cadascuna de les accions que decidisquen dur a terme.

El Partit Comunista dels Pobles d'Espanya i els Col·lectius de Joves Comunistes, animem a les treballadores en lluita de Unilimp al fet que no cessen de lluitar fins que no hagen aconseguit el total de les seues reivindicacions. 

LES TREBALLADORES DE UNILIMP NO TREBALLARAN GRATIS!
VISCA LA LLUITA DE LES TREBALLADORES DE UNILIMP!

Partir Comunista dels Pobles d'Espanya
Col·lectius de Joves Comunistes
Castelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada