dimecres, 22 de juny de 2016

Més repressió contra la propaganda comunista. Ara, a Vila-realL'Ajuntament de Vila-real ha comunicat al representant de la candidatura del PCPE davant la Junta Electoral Provincial que els cartells electorals d'eixe partit vulneren les Ordenances Municipals i també la Llei Electoral, cosa que han comunicat a la Junta Electoral. La raó és que, segons l'Ajuntament, estaven fora dels llocs autoritzats. Es refereix l'Ajuntament als cartell de la campanya, els mateixos que s'estan col·locant a molts altres pobles, i els de l'acte públic del dimarts 21 de juny.

Cal recordar al respecte que l'Ajuntament de Vila-real no ha habilitat cap espai al poble, de forma que qualsevol cartell que aparega estaria, segons això, en un lloc no autoritzat, perquè no hi ha cap en tota la població. L'Ajuntament de Vila-real s'ha limitat a repartir les faroles del poble, per a que les candidatures pengen els seus cartells en eixes faroles pels seus propis mitjans. Això suposa, a la pràctica, que no es faça campanya més que pels grans partits, aquells que tenen els mitjans econòmics per a fer això.

Eixa actitud no és casual. Amb ella l'Ajuntament de Vila-real i altres el que volen és que sols unes poques candidatures, les mateixes que copen els mitjans de comunicació perquè els seus amos han decidit què són les que els interessen, puguen fer campanya electoral. És fals que hi ha llibertat d'expressió i igualtat de tracte per a totes les candidatures; dir això és pura hipocresia.

És la primera vegada que l'Ajuntament de Vila-real actua així, sumant-se a aquells que reprimeixen la llibertat d'expressió en una campanya electoral. En anteriors comicis, el PCPE va desenvolupar una campanya similar a l'actual, sense que s'aplicaren eixos criteris. Es veu que la repressió política també forma part del suposat «canvi» de la socialdemocràcia liberal i els seus satèl·lits polítics.

Casos com aquest, que a hores d'ara no se sap com acabarà, mostren com els criteris repressius de la llei Mordassa van estenent-se a tots els àmbits, amb independència de qui gestiones eixes institucions.

El PCPE critica públicament l'actitud repressiva de l'Ajuntament de Vila-real en aquest cas, en el que actuarà de la forma més convenient als seus interessos.

La repressió no ens aturarà!

Partit Comunista dels Pobles d'Espanya, Castelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada