divendres, 18 de gener de 2013

Naix Edicions Tinta Roja: Sobre la Comuna de París

Els Col·lectius de Joves Comunistes tenim el plaer de presentar Sobre la Comuna de París, el primer llibre de la editorial de la Joventut Comunista: Ediciones Tinta Roja. 

La necessitat de contar amb una editorial pròpia, duta a terme durant el 7é període del Comité Central dels CJC es materialitza amb la primera edició d’una recopilació de textos dels nostres clàssics que tracten aquest èxit històric en la lluita del proletariat. 

Aquest primer llibre de l'editorial es correspon amb la col·lecció Biblioteca del Socialismo Científico, la qual inaugura el camí de la editorial de la Joventut Comunista. 

Altres col·lecions projectades des del Comité Central dels CJC seran: Documentos Políticos de los CJC, amb l’objectiu de recopilar les tesis congressuals i documents històrics dels 27 anys de vida de la Joventut Comunista; i Biblioteca Tinta Roja, on la intenció és recopilar narrativa de ficció de marcat caràcter polític. 

Per a adquirir aquest primer llibre Sobre la Comuna de París, o bé escriu a tintaroja@cjc.es i per 10€ + despeses d’enviament podràs adquirir-lo, o bé posa't en contacte amb el nostre col·lectiu a castello@cjc.es.


 CONTRAPORTADA

"Què té de particular el llibre que tens a les teues mans? Es tracta del relat d’una gesta històrica del poble de París que, alçat en armes, va decidir prendre el cel per assalt. Però el valor d’aquest llibre i de les lliçons que d’ell es poden extraure no resideix en ningun cas en la mera descripció dels esdeveniments, fets que qualsevol cronista podria narrar, fórmula comú per part de la historiografia burgesa més vulgar.

Sobre la Comuna de París recull, sota el criteri fonamental d’articular un material d’estudi útil i funcional per a qualsevol interessat en la matèria, l’anàlisi propi de les quatre firmes més grans del pensament socialista, oferint al lector una visió íntegra d’aquest episodi.

En aquest sentit, Ediciones Tinta Roja posa a la teua disposició aquest volum, amb la voluntat de facilitar la comprensió d’un fet històric tan destacat com La Comuna de París, l’eco de la qual encara ressona als nostres dies".  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada